news-13082024-223831

Pariisin poliisi teki järkyttävän löydön kerrostaloasunnosta varhain tiistaina aamuyöllä. 21-vuotias nainen, joka oli työskennellyt vapaaehtoisena Pariisin kesäolympialaisissa, löydettiin kuolleena lähellä Montmartren kukkulaa sijaitsevasta asunnosta.

Le Parisien -lehden mukaan poliisi löysi asunnosta myös miespuolisen vapaaehtoisen, jota epäillään naisen henkirikoksesta. Mies oli humalassa ja tiedottomassa tilassa, ja hänet vietiin sairaalahoitoon. Lehden lähteen mukaan mies oli yrittänyt itsemurhaa lääkkeillä.

Nainen oli osallistunut olympialaisten päätösseremoniaan sunnuntaina, mutta hänet oli ilmoitettu kadonneeksi sen jälkeen. Hänen äitinsä oli tehnyt ilmoituksen kadonneesta tyttärestään, ja poliisi oli aloittanut etsinnät.

Uhri ja epäilty olivat olleet seurustelusuhteessa kahden vuoden ajan ennen naisen traagista kuolemaa. Tämä karmea tapahtuma on järkyttänyt paikallista yhteisöä ja herättänyt paljon kysymyksiä.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa selvittääkseen tarkemmin tapahtumien kulkua ja taustoja. Tällaiset tragediat muistuttavat meitä siitä, kuinka tärkeää on tukea toinen toisiamme vaikeina aikoina ja puuttua ajoissa, jos huomaamme jonkun olevan hädässä.

Olympialaisten ilo ja juhlat vaihtuivat Pariisissa suruun ja järkytykseen tämän nuoren naisen traagisen kohtalon myötä. Toivomme, että poliisi saa pian selvyyttä tapahtuneeseen ja että oikeus saa tapahtua tässä surullisessa tapauksessa.