news-13092024-071420

Valmistavan teollisuuden alalla on tapahtunut merkittävää kasvua viimeisten neljän vuoden aikana, kun klapikoneita valmistava TP Silva on onnistunut kasvattamaan vientiään huomattavasti. Yritys on tehnyt ratkaisevan päätöksen panostaa kasvuun ja automaatioon tuotannossaan, mikä on tuonut konkreettisia tuloksia kovassa kilpailussa.

Kasvava vientimarkkina

TP Silva on onnistunut myymään yli 300 000 konetta ja laajentamaan vientitoimintaansa peräti 33 maahan. Tavoitteena on saavuttaa peräti 20 miljoonan euron vientilukema, mikä osoittaa yrityksen vahvan aseman globaalilla markkinalla. Koneiden vienti on yksi Suomen talouden kulmakivistä, ja TP Silvan menestys osoittaa, että suomalaiset valmistajat pystyvät kilpailemaan kansainvälisillä markkinoilla.

Haapajärven tehtaalla on nähtävissä valtava määrä Hakki Pilke -polttopuukoneita, jotka odottavat lähetystä ympäri maailmaa. Tehtaan johto, tehdaspäällikkö Miko Torvinen, toimitusjohtaja Seppo Koiranen ja myyntijohtaja Lauri Kälviäinen, ovat tyytyväisiä yrityksen saavutuksiin ja tulevaisuuden näkymiin.

Panostus kasvuun ja automaatioon

TP Silva on tehnyt merkittäviä investointeja kasvuun ja automaatioon, mikä on mahdollistanut tuotannon tehostamisen ja laadun parantamisen. Yrityksen tavoitteena on olla alan edelläkävijä ja tarjota asiakkailleen entistäkin parempia ja tehokkaampia ratkaisuja. Automatisoidut tuotantolinjat ovat vähentäneet inhimillisten virheiden mahdollisuutta ja parantaneet tuotteiden laatua merkittävästi.

Kasvava vientimarkkina ja kilpailun kiristyminen ovat motivoineet TP Silvaa panostamaan entistä enemmän tuotekehitykseen ja innovaatioihin. Yritys pyrkii jatkuvasti kehittämään uusia tuotteita ja palveluita vastatakseen asiakkaiden tarpeisiin ja kilpailun haasteisiin.

TP Silvan menestystarina

TP Silva on noussut lyhyessä ajassa yhdeksi alan johtavista toimijoista, ja sen menestystarina on inspiroiva esimerkki suomalaisesta osaamisesta ja yrittäjyydestä. Yritys on luonut vahvan brändin ja maineen maailmanlaajuisesti, mikä on mahdollistanut sen vahvan kasvun ja menestyksen. TP Silvan tiimi on omistautunut työlleen ja pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa paremmin palvellakseen asiakkaitaan.

Haapajärven tehdas on moderni ja tehokas tuotantolaitos, jossa panostetaan laatuun ja innovaatioihin. Yrityksen arvot ja visio ohjaavat sen toimintaa ja strategiaa, ja niiden avulla TP Silva on onnistunut luomaan kestävän pohjan tulevalle kasvulle.

TP Silvan menestyksen taustalla on vahva tiimityö, osaaminen ja intohimo alaa kohtaan. Yritys panostaa jatkuvasti henkilöstöönsä ja kehittää osaamistaan vastaamaan muuttuvan markkinan haasteisiin. TP Silva uskoo vahvasti suomalaiseen osaamiseen ja teknologiaan, ja pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa vastaamaan asiakkaiden tarpeita entistä paremmin.

TP Silvan menestys on osoitus suomalaisen valmistavan teollisuuden vahvuudesta ja potentiaalista. Yritys on onnistunut luomaan vahvan aseman maailmanmarkkinoilla ja kasvattamaan vientiään merkittävästi. Tulevaisuudessa TP Silva aikoo jatkaa kasvuaan ja kehittää toimintaansa entistäkin paremmaksi vastatakseen asiakkaiden tarpeisiin ja kilpailun haasteisiin.