news-10082024-235000

Therese Johaug tekee paluun: Tavoitteena MM-kisat Trondheimissa 2025

Therese Johaug on ilmoittanut tekevänsä paluun hiihtoladuille ja tavoitteenaan on osallistua MM-kisoihin Trondheimissa vuonna 2025. Johaug kertoi paluustaan sosiaalisessa mediassa ja nostatti siten odotuksia hiihtomaailmassa.

Johaugin paluu on herättänyt myös vastareaktion naapurimaassa Ruotsissa. Ebba Andersson kommentoi Johaugin paluuta Sveriges Radion haastattelussa ja kertoi olevansa innoissaan, mutta myös motivoitunut harjoittelemaan entistä kovemmin kilpaillakseen Johaugia vastaan.

Norjan hiihtomaajoukkueen naiset ovat myös valmiita lisäämään harjoitusmääräänsä pysyäkseen Johaugin vauhdissa. Joukkueen valmentaja Ole Sjur Svarstad kertoi, että naiset ovat valmiita tekemään kovia harjoituksia saavuttaakseen huipputason tulevalla kaudella.

Johaug kertoi tiedotustilaisuudessaan suunnitelmistaan ja unelmistaan. Hän paljasti haluavansa voittaa kullan ja keskittyvänsä erityisesti viidenkymmenen kilometrin matkaan Trondheimin MM-kisoissa. Tour de Ski ei kuulu Johaugin suunnitelmiin, eikä hän tavoittele kokonaiskilpailun voittoa maailmancupissa.

Johaugin paluuta odotetaan innolla myös Norjan hiihtomaajoukkueen sisällä. Joukkueen jäsenet ovat valmiita tekemään kaikkensa menestyäkseen yhdessä Johaugin kanssa. NRK:n hiihtoasiantuntijat ovat ilahtuneita Johaugin paluusta ja uskovat, että se tuo positiivista energiaa ja vahvistusta Norjan joukkueelle kohti tulevia kilpailuja.

Johaugin paluuta on odotettu pitkään, ja hänen vakuuttavat esityksensä aiemmissa kilpailuissa antavat uskoa siihen, että hänellä on potentiaalia menestyä jälleen hiihtoladuilla. Johaugin fyysinen kunto ja motivaatio ovat olleet keskeisessä roolissa päätöksessä paluusta kilpailuihin.

Kaiken kaikkiaan Therese Johaugin paluu hiihtoladuille on herättänyt suurta kiinnostusta niin hiihtomaailmassa kuin yleisestikin. Hänen tavoitteensa osallistua MM-kisoihin Trondheimissa vuonna 2025 lupaa jännittäviä hetkiä ja kovaa kilpailua tuleville kausille. Johaugin paluu on saanut positiivisen vastaanoton niin Norjassa kuin naapurimaissa, ja hiihtofanit ympäri maailmaa odottavat innolla nähdäkseen hänen kilpailevan jälleen huipputasolla.