news-16082024-143741

Selvaag Bolig ja Ø.M. Fjeld ovat allekirjoittaneet sopimuksen 210 asunnon rakentamisesta Snøbyen Plussin asuinprojektiin. Selvaag Bolig on valinnut Ø.M. Fjeldin kokonaisurakoitsijaksi Snøbyen Plussin rakentamiseen Lørenskogiin. Sopimuksen arvo on 585 miljoonaa Norjan kruunua ilman arvonlisäveroa, ja Snøbyen Pluss on siten yksi suurimmista projekteista urakoitsijakonsernin salkussa.

Projektiin kuuluu yhteensä 210 asuntoa, jotka jakautuvat kymmeneen asuinkerrostaloon maanalaisen autotallin kanssa. Kokonaisuudessaan projekti on 22 000 neliömetriä. Autotallin pinta-ala on 8 322 neliömetriä, kun taas loput tilasta ovat yhteisiä alueita.

Rakennusaika on arvioitu 33 kuukaudeksi, mutta todellinen aika voi luonnollisesti vaikuttaa myynnin eri vaiheissa. Rakentamisen on tarkoitus alkaa alkuvuodesta 2025.

Ö.M. Fjeldin toimitusjohtaja Ole Johan Krog kommentoi yhteistyötä Selvaag Boligin kanssa: ”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme mahdollisuuden rakentaa tämän upean projektin. Ö.M. Fjeld on toteuttanut monia mielenkiintoisia ja suuria asuinprojekteja vuodesta 1948 lähtien, mutta tämä on ensimmäinen kerta kun rakennamme Selvaag Boligille. Yhtiö tunnetaan erittäin siistinä ja ammattitaitoisena rakennuttajana, ja odotamme innolla tiivistä ja hyvää yhteistyötä heidän kanssaan varmistaaksemme, että Snøbyen Plussin asunnonostajat ovat tyytyväisiä.”

Krog toimi ennen toimitusjohtajaksi tuloaan alueyhtiö ØMF Romerike Kongsvingerin toimitusjohtajana ja oli keskeisessä roolissa tarjous- ja neuvotteluprosessissa Selvaag Boligin kanssa.

”Olemme iloisia siitä, että olemme mukana, kun asuntomarkkinat alkavat jälleen liikkua. Snøbyen Plussin rakentaminen tulee olemaan meille kaikin tavoin tärkeä tehtävä, erityisesti vahvan asiantuntemuksemme säilyttämiseksi ja vaalimiseksi aikana, jolloin markkinoilla on huomattavasti vähemmän asuinprojekteja”, lisää Krog.

Projektin yksityiskohdat

Snøbyen Plussin asuinprojektiin rakennettavat 210 asuntoa tulevat tarjoamaan moderneja ja laadukkaita asumisratkaisuja asukkailleen. Projektin kymmenen asuinkerrostaloa tulevat tarjoamaan monipuolisia asumisvaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Lisäksi maanalainen autotalli helpottaa asukkaiden pysäköintitarpeita ja mahdollistaa paremman käytettävyyden yhteisille alueille.

Kokonaispinta-alaltaan 22 000 neliömetriä kattava projekti tulee tarjoamaan myös runsaasti yhteistä tilaa asukkaiden käyttöön. Suunnitellut yhteiset alueet mahdollistavat yhteisöllisyyden ja viihtyisyyden lisäämisen asuinalueella.

Rakennusaikataulu ja odotukset

Vaikka rakennusaika on arvioitu 33 kuukaudeksi, on tärkeää huomioida, että toteutunut aika voi vaihdella myynnin edistymisen mukaan. Projektin on tarkoitus käynnistyä alkuvuodesta 2025, ja tiivis yhteistyö Selvaag Boligin kanssa varmistaa sujuvan ja laadukkaan rakennusprosessin.

Ö.M. Fjeldin toimitusjohtaja Krog korostaa yhtiön olevan ylpeä saadessaan olla mukana tässä merkittävässä projektissa ja uskoo vahvan yhteistyön mahdollistavan tyytyväiset asukkaat Snøbyen Plussissa.

Yhteistyön merkitys ja tulevaisuuden näkymät

Selvaag Boligin ja Ø.M. Fjeldin välinen yhteistyö Snøbyen Plussin rakentamisessa edustaa vahvaa sitoutumista laadukkaiden asumisratkaisujen tarjoamiseen asukkaille. Projektin onnistuminen luo hyvän pohjan mahdollisille tuleville yhteisille projekteille ja vahvistaa molempien yritysten asemaa markkinoilla.

Yhteistyön myötä odotetaan myös uusien innovaatioiden ja kehityksen syntymistä rakennusalalla, mikä voi hyödyttää laajemmin koko alan toimijoita. Selvaag Boligin ja Ø.M. Fjeldin yhteistyö voi toimia esimerkkinä tehokkaasta ja laadukkaasta rakennusprojektien toteuttamisesta tulevaisuudessa.