news-21092024-205121

Anne Lindmo sukeltaa Frifot-ohjelmaan uudessa NRK-sarjassa

Norjan kansallisen televisioyhtiön NRK:n uusi ohjelma, Frifot, saa ensi-iltansa 4. lokakuuta NRK TV:ssä ja NRK1-kanavalla. Anne Lindmo, tunnettu juontaja ja luontoharrastaja, vaihtaa stilettikorkokenkiensä tilalle vaelluskengät tässä uudessa seikkailussa.

Frifotissa seurataan Lindmoa hänen kahdeksan päivän mittaisella vaelluksellaan, jossa jokaisena päivänä hän saa seurakseen uuden retkikaverin. Mukana vaelluksella ovat muun muassa näyttelijä Aksel Hennie, FpU-puolueen johtaja Simen Velle, artisti Amanda Delara, Norjan puolustusvoimien komentaja Eirik Kristoffersen, muusikko Odd Nordstoga, Lina Adampour perheineen sekä koomikko ja juontaja Lars Berrum. Viimeisessä jaksossa retkikaverina ovat Ap-poliitikko Tonje Brenna ja seikkailija Cecilie Skog.

Frifot-ohjelmassa keskitytään luontoelämyksiin, ja se tarjoaa katsojille mahdollisuuden tutustua paremmin Lindmon lisäksi myös hänen retkiseuralaisiinsa. Jokainen retkikaveri pääsee nauttimaan yhdestä päivästä luonnon keskellä, ja ohjelman tarkoituksena on yhdistää aktiivisia seikkailuja ja rentouttavia hetkiä.

Lindmo kertoo valinneensa retkikaverinsa henkilöinä, joista hän on kiinnostunut ja jotka tarvitsevat tauon kiireisestä arjestaan. Hän korostaa, että vaelluksella vietetty aika tiivistää suhteita ja auttaa ihmisiä tutustumaan toisiinsa paremmin. Luonnon keskellä keskustelut syventyvät ja tunnelma rentoutuu, mikä tekee ulkoiluhetkistä erityisen arvokkaita.

Frifotissa Lindmo haluaa myös kannustaa katsojia lyhyiden, lähellä olevien seikkailujen merkitykseen. Hän korostaa, että Norjassa on paljon upeita ulkoilumahdollisuuksia, joita voi hyödyntää lähellä kotia. Lindmo toivoo, että ohjelma innostaa katsojia lähtemään ulos ja luomaan omia unohtumattomia seikkailuja omalla alueellaan.

Frifot-ohjelman eri jaksoissa seurataan Lindmon ja hänen retkikumppaneidensa seikkailuja eri luontokohteissa. Mukana on vesillä seikkailua, vuoristovaelluksia, retkiä metsässä ja paljon muuta. Jokainen jakso tarjoaa uusia näkökulmia luontoon ja yhteisiin ulkoiluhetkiin.

Frifot-ohjelman päätteeksi Lindmo ja hänen viimeiset retkikaverinsa, Tonje Brenna ja Cecilie Skog, kohtaavat haastavan tehtävän ylittää Bunnefjordenin robottiveneellä kovassa tuulessa. Tämä päätösjakso tarjoaa jännitystä ja seikkailua, kun retkikumppanukset yhdessä kohtaavat luonnonvoimien voiman.

Frifot on ainutlaatuinen ohjelma, joka yhdistää luontoelämykset, ihmissuhteet ja seikkailunhalun. Anne Lindmon johdolla katsojat pääsevät tutustumaan Norjan upeaan luontoon ja inspiroitumaan lyhyistä, lähellä olevista seikkailuista. Ohjelman avulla Lindmo haluaa muistuttaa katsojia siitä, että seikkailu odottaa aivan oven ulkopuolella, ja että jokainen voi löytää oman seikkailunsa omalta kotiseudultaan.