news-21092024-073237

Valtava muutos Manchester Unitedin tilanteessa ennen seuraavaa ottelua Crystal Palacea vastaan

Manchester Unitedin päävalmentaja Erik ten Hag korosti lehdistötilaisuudessa ennen Crystal Palace -ottelua joukkueen muuttunutta tilannetta viime kohtaamisen jälkeen. Viime kerralla Crystal Palace voitti Manchester Unitedin 4-0, mikä oli ruma tappio Ten Hagin johtamalle loukkaantumisista kärsineelle joukkueelle. Nyt Ten Hag kuitenkin uskoo, että tilanne on täysin erilainen.

”Viime kauden helmikuusta eteenpäin jouduimme keräämään yksitoista pelaajaa muodostaaksemme joukkueen. Nyt tilanne on täysin toinen. Meillä on 18 pelaajaa ja voimme valita itse avauskokoonpanon”, Ten Hag kertoi.

Ten Hag viittasi luonnollisesti viime kauden loukkaantumistilanteeseen, jolloin hän joutui muun muassa käyttämään Casemiroa ja Jonny Evansia toppareina sekä Amad Dialloa ja Sofyan Amrabatia penkillä.

Marcus Rashfordin vire hyvässä nosteessa

Yksi pelaaja, joka ei ollut mukana viime kohtaamisessa, mutta on nyt mukana ja onnistunut löytämään maalivireen, on Marcus Rashford. 26-vuotias hyökkääjä on tehnyt kolme maalia viimeisissä kahdessa ottelussa, ja toivottavasti hän pystyy jatkamaan samaa tahtia tulevaisuudessa.

”On erittäin hyvä asia, kun hyökkääjä alkaa tekemään maaleja kauden ollessa vielä nuori. Hyökkääjät tarvitsevat luottamusta. Meillä on nyt useita pelaajia maalintekijöiden joukossa, mikä on erittäin hyvä asia joukkueelle. Se vahvistaa joukkueen uskoa”, kommentoi Ten Hag.

Lehdistötilaisuudessa Ten Hagilta kysyttiin myös Antonysta ja siitä, oliko brasilialainen näyttänyt haluamansa reaktion tiistain 7-0-voitossa Barnsleyta vastaan.

”Kaikkien pelaajien tulisi näyttää reaktioita. Sinun täytyy harjoitella kovaa, suoriutua harjoituksissa, ansaita peliaikasi ja kun saat mahdollisuuden, sinun täytyy käyttää se. Mutta valmentaja voi valita vain yksitoista pelaajaa ja tehdä viisi vaihtoa. Sinun täytyy varmistaa, että suoriudut tasaisesti harjoituksissa ja sitten otteluissa, kun saat tilaisuuden, ja auttaa joukkuetta”, Ten Hag painotti.

Manchester Unitedin tilanne on muuttunut merkittävästi viime kohtaamisen jälkeen, ja joukkue on nyt valmiina kohtaamaan Crystal Palacen uudella asenteella ja vahvemmalla kokoonpanolla. Ten Hagin johtama joukkue on valmis osoittamaan, että he ovat kehittyneet ja valmiita taistelemaan voitosta.

Uusi asenne ja luottamus omiin kykyihin voivat olla ratkaisevia tekijöitä tulevassa ottelussa. Manchester Unitedin fanit odottavat innolla joukkueen esitystä ja toivovat jatkoa hyvälle vireelle, jonka Rashford ja muut maalintekijät ovat luoneet. Crystal Palace saa varmasti kovan vastuksen edessään, kun Manchester United asettuu vastakkain heidän kanssaan uudessa tilanteessa ja valmiina taistelemaan voitosta.