news-12082024-010843

Nurmijärvi | Poliisi löysi kranaatin vesistöstä

Nurmijärvi | Sukeltaja löysi kranaatin vesistöstä Nurmijärvellä Uudellamaalla. Itä-Uudenmaan poliisilaitos kertoi tapahtuneesta viestipalvelu X:ssä ja julkaisi kuvan löydetystä munakäsikranaatista M32.

Kaartin ja Maasotakoulun raivaajasukeltajat olivat suorittaneet tehtävän, joka kuului Puolustusvoimille. Poliisi kehui sukeltajien ammattitaitoa ja sitoutumista työn loppuun saattamiseen.

Kranaatin löytyminen vesistöstä herätti varmasti huolta ja kysymyksiä alueen asukkaissa. Onneksi ammattitaitoiset sukeltajat hoitivat tilanteen turvallisesti ja tehokkaasti.

Kranaattien löytyminen ympäristöstä on aina vakava asia, ja niiden käsittely vaatii erityistä varovaisuutta. Onneksi tässä tapauksessa tilanne saatiin hoidettua asianmukaisesti ja ilman vaaratilanteita.

On tärkeää muistaa, että mikä tahansa vanha sotamateriaali voi olla vaarallista, ja niistä tulee ilmoittaa viranomaisille löytäessään niitä. Turvallisuus on aina etusijalla tällaisissa tilanteissa.

Toivottavasti vastaavia tilanteita ei enää tulevaisuudessa sattuisi, ja alueen asukkaat voivat jälleen tuntea olonsa turvalliseksi omassa ympäristössään. Turvallisuus on yhteinen asia, johon kaikkien tulee osallistua ja kiinnittää huomiota.