news-10082024-234557

Lavikin lauttalaiturilla on tällä hetkellä pitkä jono odottavia matkustajia. Jos suunnittelet matkaa Bergeniin tänä iltapäivänä, varaudu odottamaan jonkin aikaa ennen lauttamatkaa.

Jonot muodostuivat varhain aamulla, kun useat matkustajat saapuivat lauttalaiturille odottamaan kyytiä Bergenin suuntaan. Tilanne on aiheuttanut jonkin verran levottomuutta ja turhautumista matkustajien keskuudessa, jotka eivät odottaneet näin pitkää odotusaikaa.

Viranomaiset ovat pyrkineet ohjaamaan liikennettä parhaansa mukaan, mutta ruuhka on silti jatkunut. On suositeltavaa varautua mahdolliseen viivästykseen ja ottaa mukaan eväitä ja kärsivällisyyttä odotuksen ajaksi.

Tilanteen odotetaan rauhoittuvan illan aikana, kun lauttaliikenne vilkastuu ja jonot alkavat purkautua. Matkustajia kehotetaan seuraamaan tilannetta ja tiedotteita lauttaliikenteen mahdollisista muutoksista.

Vaikka tilanne Lavikin lauttalaiturilla on tällä hetkellä haastava, viranomaiset tekevät parhaansa ruuhkan purkamiseksi ja matkustajien etenemisen helpottamiseksi. Toivottavasti tilanne normalisoituu pian, jotta kaikki matkustajat pääsevät perille kohteeseensa turvallisesti ja sujuvasti.