news-22082024-193018

Valloittava matkailuyritys Saaga Travel on noussut nopeasti Rovaniemen matkailumarkkinoilla merkittäväksi toimijaksi. Yritys perustettiin vuonna 2019 Oulussa, ja tällä hetkellä heillä on jo yli 55 tilausvuoroja ajavaa bussia. Saaga Travelin bussilaivasto on vaikuttava näky, osa busseista on keskitetty Oulun tukikohtaan, josta ne liikennöivät ympäri Lappia ja muuta Suomea.

Vahva laivasto ja ammattitaitoinen henkilökunta

Saaga Travelin menestyksen salaisuutena on vahva laivasto ja ammattitaitoinen henkilökunta. Yrityksen toimitusjohtaja Sanna Kimpimäki kertoo ylpeänä valkoisten bussien saapumisesta Rovaniemelle talvella 2022. Tämä oli merkittävä hetki Saaga Travelille, joka halusi vakiinnuttaa asemansa Lapin matkailumarkkinoilla. Kimpimäki korostaa yrityksen sitoutumista tarjoamaan laadukasta ja luotettavaa palvelua asiakkailleen.

Saaga Travelin bussit ovat tunnistettavia valkoisesta värityksestään, ja ne ovat varustettu nykyaikaisilla mukavuuksilla matkustajien viihtyvyyden takaamiseksi. Yritys panostaa jatkuvasti kalustonsa kehittämiseen ja ylläpitoon, jotta matkustajat voivat nauttia miellyttävästä matkustuskokemuksesta.

Kasvava kysyntä ja monipuoliset palvelut

Saaga Travelin suosio on kasvanut nopeasti Rovaniemen matkailumarkkinoilla, ja yritys on onnistunut houkuttelemaan yhä enemmän asiakkaita palveluidensa pariin. Matkailijoille tarjotaan laaja valikoima erilaisia matkapaketteja ja retkiä, jotka mahdollistavat monipuolisen ja unohtumattoman Lapin seikkailun.

Yrityksen valtti on myös joustavuus ja asiakaslähtöinen palvelu. Saaga Travel pyrkii aina vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla ja tarjoamaan räätälöityjä matkakokemuksia. Tämä on tehnyt yrityksestä suositun valinnan niin yksittäisille matkailijoille kuin ryhmillekin.

Vastuullinen matkailu ja kestävä kehitys

Saaga Travel painottaa vastuullisen matkailun periaatteita ja kestävää kehitystä toiminnassaan. Yritys pyrkii vähentämään ympäristövaikutuksiaan ja edistämään kestävää matkailua Lapissa. He tekevät yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa ja pyrkivät tukemaan alueen kestävää kehitystä.

Lisäksi Saaga Travel osallistuu erilaisiin yhteiskunnallisiin ja ympäristöön liittyviin projekteihin, joilla pyritään edistämään paikallista hyvinvointia ja kestävää kehitystä Lapissa. Yritys haluaa olla esimerkkinä vastuullisesta ja kestävästä matkailutoimijasta, joka välittää ympäristöstä ja paikallisesta yhteisöstä.

Saaga Travelin menestys Rovaniemen matkailumarkkinoilla on osoitus sitoutumisesta laatuun, asiakaslähtöisyyteen ja kestävään kehitykseen. Yritys on onnistunut luomaan vahvan brändin, joka tunnetaan laadukkaista palveluistaan ja vastuullisesta toimintatavastaan. Jatkossa Saaga Travel aikoo laajentaa toimintaansa ja tarjota entistä monipuolisempia matkailupalveluita niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.