news-22082024-072417

Märtha ja Durekin häät: vierasluetteloa ei jaeta

Lauantaina 31. elokuuta Märtha Louise (52) menee naimisiin Durek Verrettin (49) kanssa Geirangerissa. Juhlat alkavat jo torstaina 29. elokuuta Ålesundissa, missä vieraat on kutsuttu ”meet & greet” -tapahtumaan, ennen kuin matka jatkuu laivalla Geirangeriin seuraavana päivänä. Kaikki vieraat majoitetaan Hotel Unioniin, missä häät pidetään.

Itse vihkiminen tapahtuu Vinjevollenilla hotellin vieressä, ja vihkimisen suorittaa kappalainen Margit Lovise Holte. Hän on ollut ystävä Märtha Louisen kanssa useiden vuosien ajan. Muista suunnitelmista ei ole tietoa, mutta keskiviikkona Simon Valvik, tapahtuman tiedottaja, voi jakaa lisätietoja siitä, mitä tapahtuu viikonlopun aikana.

Monia tiedusteluja

Lehdistötiedotteessa Valvik kirjoittaa, että häät ovat yksityistilaisuus, eikä vieraslistaan tai juhlan ohjelmaan liittyviä yksityiskohtia jaeta julkisesti yleisölle tai lehdistölle heidän puoleltaan.

Hän vahvistaa myös, että amerikkalainen HELLO! Magazine on varmistanut itselleen eksklusiiviset oikeudet sekä vihkimisen että juhlien kattamiseen. Valvikin mukaan he ovat saaneet kyselyjä sadoilta toimituksilta tästä.

Valinta kohdistui HELLO! Magazineen, koska he uskovat heillä olevan ”ainutlaatuinen kyky tavoittaa kansainvälinen yleisö ja vastata kiinnostukseen sekä kotimaassa että ulkomailla”, Valvik kirjoittaa.

Hääpari haluaa myös mahdollistaa muillekin medioille osallistumisen juhlaan osittain, ja he kirjoittavat, että yksityisillä ja julkisilla alueilla järjestetään tilaisuuksia, joissa media voi ottaa kuvia ja videoita sekä haastatella ihmisiä.

Järjestetyt osat ovat seuraavat:
– Kun vieraat ja hääpari saapuvat Hotell 1904:ään Ålesundissa ”Meet and Greet” -tapahtumaan torstaina 29. elokuuta.
– Kun vieraat ja hääpari matkustavat laivalla Ålesundista Geirangeriin ja kun hääpari ja vieraat saapuvat Geirangeriin perjantaina 30. elokuuta.
– Pääsy punaiselle matolle Vinjevollenille kuvien ottamiseksi ja vieraiden haastatteluiksi lauantaina 31. elokuuta.
– Kun hääpari tulee tervehtimään paikallisia vihkimisen jälkeen lauantaina 31. elokuuta. Kuvat hääparista perheen kanssa jaetaan jälkikäteen.

Vihkiminen Vinjevollenilla

Vihkimisestä Vinjevollenilla ei vielä tiedetä paljon, mutta kappalainen Margit Lovise Holte on aiemmin paljastanut joitain yksityiskohtia siitä, mitä hääpari ja häävieraat voivat odottaa.

”Hääseremonia on melko perinteinen Norjan kirkon liturgian mukainen. Minun vihkimisoikeuteni liittyvät siihen, ja siksi pystyn vihkimään heidät”, Holte kertoi Vårt Land -lehdelle antamassaan haastattelussa.

Holte ja prinsessa tulivat alun perin tunnetuiksi, kun jälkimmäinen oli kappalainen Lommedalenin seurakunnassa.

Pastori Michael Beckwith myös osallistuu seremoniaan tervehdyksellä, Märtha Louise on aiemmin kirjoittanut Instagramissa.