news-17082024-084820

Päivän horoskooppi: Perjantai 16. elokuuta

Væren 21/3-19/4
Kesän aikana olet tutustunut uusiin ihmisiin, olivatpa he sitten sijaisia, turisteja tai ystävien ystäviä. Tänään on aika sanoa hyvästit yhdelle tai useammalle näistä henkilöistä, mutta samalla se on päivä, jolloin haluat toivottaa uuden työkaverin tai naapurin tervetulleeksi elämääsi.

Tyren 20/4-20/5
Perjantai tarjoaa arjen luksusta ja paljon ihanaa tunnelmaa. Se on päivä, jolloin hemmottelet itseäsi hyvällä ruoalla ja nautit impulsiivisuudesta. Jos haluat lähteä töiden jälkeen afterworkille, niin tee se. Jos haluat tavata ystävän tai käydä museossa, tee se. Sinä päätät päiväsi kulusta, ja se tuntuu sinusta ylelliseltä.

Tvillingene 21/5-20/6
Tänään kotona viihtyminen on päivän agendalla, erityisesti jos sinulla on vapaapäivä. Tvillingit pitävät siisteydestä ympärillään, vaikka et olekaan niin innokas siivoamaan. Sen sijaan keskityt kodin esteettisen ulkoasun päivittämiseen kuin pölyn pyyhkimiseen. Jos olet töissä, voi päivän päätteeksi kutsua kauppareissu kodin sisustuksen parantamiseksi.

Krepsen 21/6-22/7
Tänään tarvitset sitä, mitä olet oppinut, ja koet sen sekä hauskan että haastavana muuttaa teoreettinen tieto käytännöksi. Tämä päivä on kokeilun aikaa, älä pelkää tehdä virheitä. Ilta voi olla joko sosiaalinen tai romanttinen riippuen siitä, millainen yksityiselämäsi on.

Löven 23/7-22/8
Saat kutsun tänä perjantaina, ja olet hyvin kiusattu sanomaan kyllä heti ilman sen enempää ajattelua. Valitettavasti et ole elämässäsi oikeassa vaiheessa voidaksesi hyväksyä tätä tarjousta, joten vaikka se on katkeraa, sinun on sanottava ei. Voit aina toivoa samanlaista tilaisuutta tulevaisuudessa.

Jomfruen 23/8-22/9
Aloitit rakenteellisen työn torstaina, ja tänään saat todella osoittaa kykysi järjestellä asioita. Rakastat listoja ja kirjoittaa asioita ylös. Silloin tiedät ettet missaa mitään. Ilta on omistettu sosiaalisuudelle ja hauskanpidolle. Sinkkuna voit tavata tänään erityisen henkilön.

Vekten 23/9-22/10
Olet edelleen kesävaiheessa, mikä tekee siitä, että mikään ei suju niin nopeasti tai tehokkaasti kuin haluaisit. Tänä perjantaina yrität palata rutiineihin ja löytää takaisin vanhaan tahtiisi. Ilta tuo mukanaan yllätyksiä.

Skorpionen 23/10-21/11
Tänään haluat tehdä asiat oikein, ja sinulle oikein tapa on sinun tapasi. Sinulle on vaikeaa nähdä, että joku toinen voisi tehdä työsi paremmin kuin sinä. Skorpioni voi olla hieman ahdasmielinen ja territoriaalinen, et päästä helposti muita ihmisiä alueellesi, ja jos sinun täytyy, niin sinä päätät.

Skytten 22/11-21/12
Olet palannut rutiinien pariin, ja vapaamieliselle Skyttelle se voi olla hieman haastavaa. Sinun täytyy keskittyä palaamaan arkeen, ja sen teet tänään. Illalla tarvitset jotain, mikä rikkoo arkea ja rutiineja. Silloin tapaat ystäviä. Ilta tuo myös mukanaan uusia ihmisiä.

Steinbukken 22/12-19/1
Perjantai on jatkoa torstaille. Sinulla on pitkä lista asioista, joita haluat tehdä. Steinbukken voi olla erittäin hyvä suunnittelemaan asioita ajattelematta, että yhtä tärkeää on antaa tilaa aikatauluun kuin täyttää aikansa. Tarvitset tilaa hengittääksesi ja vain olla.

Vannmannen 20/1-18/2
Saat hyviä uutisia tänään, ja se auttaa sinua etenemään projektissa, jossa työskentelet. Sekä uutiset, se että on perjantai, että joku perheessäsi on suoriutunut odotettua paremmin, tekee päivästä juhlan arvoisen. Vannmannen osaa arvostaa elämän pieniä iloja.

Fiskene 19/2-20/3
Olet juhlamielissä tänä perjantaina. Horoskoopissasi on paljon sosiaalista vaikutusta, mikä saa sinut aktiivisesti etsimään suurempia joukkoja. Tämä on päivä, joka keskittyy enemmän juoruun ja uutisten päivittämiseen kuin kovaan työhön. Ilta tarjoaa viihdettä ja hauskoja kohtaamisia.