news-16082024-204333

Valtava alennus Helsingin ydinkeskustassa – Newil&Bau tarjoaa huippudiilejä!

Helsingin ydinkeskustassa tapahtuu jotain poikkeuksellista, kun asuntorakentaja Newil&Bau tarjoaa uskomattomia alennuksia useista asunnoistaan. Mannerheimintie 76:ssa sijaitseva entinen toimistotalo on muuttunut upeiksi asunnoiksi, ja nyt on mahdollisuus saada jopa 50 000 euron alennus unelmien kodista. Newil&Baun toimitusjohtaja Petri Ylivuori kertoo, että tämä tarjous on erityisen houkutteleva isompien asuntojen ostajille, jotka saattavat kohdata haasteita rahoituksen saamisessa.

Historiallinen talo tarjoaa modernia asumista
Mannerheimintie 76 on paikka, jossa historia ja moderni asuminen kohtaavat. Entinen toimistotalo on saanut uuden elämän Newil&Baun käsissä, ja nyt siellä on tarjolla useita upeita asuntoja merkittävillä alennuksilla. Kokenut rakennuttaja on panostanut laatuun ja tyylikkäisiin ratkaisuihin, joten ostajat voivat olla varmoja siitä, että he saavat huippuluokan asunnon huippuedulliseen hintaan.

Upeita asuntoja erilaisiin tarpeisiin
Newil&Bau tarjoaa monipuolisen valikoiman asuntoja Mannerheimintie 76:ssa, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Olit sitten etsimässä kompaktia kaupunkikotia tai tilavaa perheasuntoa, tästä kohteesta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Asunnot on suunniteltu nykyaikaisia tarpeita ajatellen, joten ne tarjoavat kaiken tarvittavan mukavaan ja helppoon asumiseen.

Ylivuori kannustaa kiinnostuneita toimimaan nopeasti
Petri Ylivuori painottaa, että tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan, joten kiinnostuneiden kannattaa toimia nopeasti. 50 000 euron alennus on harvinaisen houkutteleva etu, ja se voi tehdä unelmien kodin hankinnasta entistä helpompaa. Asunnot Mannerheimintie 76:ssa ovat olleet suuressa suosiossa, joten nopeat toimijat pääsevät varmimmin nauttimaan tarjouksen hyödyistä.

Ammattitaitoinen asiakaspalvelu varmistaa sujuvan kaupanteon
Newil&Bau panostaa asiakaspalveluunsa, jotta jokainen ostaja saa parasta mahdollista palvelua. Ammattitaitoinen tiimi auttaa asiakkaita kaikissa asuntokauppaan liittyvissä kysymyksissä ja varmistaa, että kaikki sujuu mutkattomasti. Yrityksen tavoitteena on luoda positiivinen ja miellyttävä kokemus jokaiselle asiakkaalle, joten he ovat valmiina auttamaan kaikissa tarpeissa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja lähde tutustumaan
Jos olet haaveillut kodin vaihdosta tai uuden asunnon hankinnasta, nyt on oikea hetki tarttua tilaisuuteen. Newil&Baun tarjoamat alennukset Mannerheimintie 76:ssa ovat vertaansa vailla, joten älä jää paitsi tästä upeasta mahdollisuudesta. Ota yhteyttä ammattitaitoiseen tiimiin ja lähde tutustumaan upeisiin asuntoihin Helsingin ydinkeskustassa – unelmiesi koti saattaa odottaa juuri sinua!