news-10082024-233517

Pep Guardiola ilmoitti lehdistötilaisuudessaan, että hän haluaa nähdä enemmän Oscar Bobbilta, vaikka hän voitti Community Shield -ottelussa Manchester Unitedia vastaan. Bobb valittiin kentän parhaaksi pelaajaksi ja hän sai selkeän viestin pomoiltaan.

Guardiola kehui Bobbin kykyä luoda maalintekopaikkoja ja hänen juoksujaan, mutta halusi nähdä enemmän aktiivisuutta pelaamisessa. Hän kuitenkin tunnusti Bobbin yksilölliset taidot ja kyvyn pysähtyä pallon kanssa ennen lähtöä. Guardiola toivoi, että Bobb voisi kehittyä samalla tavalla kuin Cole Palmer, joka loisti vastaavassa ottelussa viime vuonna.

Community Shield -ottelu päättyi 1-1 ja ratkaistiin rangaistuspotkukilpailulla. Manuel Akanji oli lopulta se, joka laukoi Cityn voiton rangaistuspotkukilpailussa. Ottelu oli koston hetki FA Cup -finaalin tappiolle aiemmin keväällä. United oli lähellä voittoa, kun Alejandro Garnacho teki hienon maalin ottelun lopussa, mutta Bernardo Silva tasoitti pelin juuri ennen loppua.

Oscar Bobb kommentoi, että hän luuli Bernardon olevan Erling Braut Haaland, mutta oli iloinen siitä, että Bernardo oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja teki tasoitusmaalin. Bobb kehui myös Haalandin hienoa syöttöä ja uskoi, että norjalainen tulee tekemään loistokauden.

United oli aluksi dominoitu ottelun alkupuolella, mutta he onnistuivat nousemaan peliin mukaan. Kapteeni Bruno Fernandes oli loistavassa vireessä, mutta joukkue ei onnistunut hyödyntämään maalipaikkojaan tehokkaasti. Marcus Rashfordin hukattu avopaikka ja Rashfordin aiemmat epäonnistumiset saivat paljon kritiikkiä. loppujen lopuksi ottelu päättyi Cityn voittoon ja revanssiin.

Guardiola vaatii enemmän Bobbilta tuleville otteluille, ja odottaa joukkueeltaan vahvaa kautta. Ottelu tarjosi jännitystä ja käänteitä, ja molemmat joukkueet näyttivät potentiaalia tulevaan kauteen. Akanjin ratkaiseva laukaus toi Citylle voiton, mutta molemmat joukkueet näyttivät vahvoja hetkiä ottelussa. Katsojat odottavat innolla tulevia kohtaamisia ja pelaajien kehitystä kauden aikana.