news-13082024-224051

Yhdysvaltojen entinen presidentti Donald Trump on järkyttynyt ja sekaisin. Kuukausi sitten hän oli onnensa kukkuloilla, mutta tilanne on nyt muuttunut. Trump selvisi salamurhayrityksestä Milwaukeen puoluekokouksessa, mutta pian sen jälkeen presidentti Joe Biden vetäytyi vaalikilvasta. Varapresidentti Kamala Harrisista tuli demokraattien ehdokas, ja hän on saanut suuren suosion mielipidemittauksissa Trumpiin verrattuna.

Trump ei ole toipunut tästä tilanteesta hyvin. Hän on etsinyt uutta suuntaa kampanjalleen julkisuuden kautta. Hän on palannut entiseen Twitter-tiliinsä ja pitänyt useita tiedotustilaisuuksia eri tilaisuuksissa. Kuitenkin nämä tapahtumat eivät ole menneet suunnitellusti, ja Trump on aiheuttanut pahennusta muun muassa kyseenalaisilla kommenteillaan.

Trumpin kampanja oli alun perin hyvin johdettu, mutta nyt hän yrittää juuttua vastaehdokastaan mutapainiin mediassa. Hänen taktiikkansa vuoden 2016 vaaleissa oli menestyksekäs, ja hän näyttää palaavan siihen strategiaan. Trump yrittää kaikin keinoin mustamaalata Kamala Harrisin hallintoa ja saada hänet näyttämään epäpätevältä.

Vaikka Trumpilla on etunsa vaalijärjestelmässä, joka suosii häntä, hänellä on edessään haasteita. Kamala Harris edustaa nykyhallintoa, joka on kamppaillut inflaation ja maahanmuuttotilanteen kanssa. Lisäksi Harrisin asema vähemmistönä ja naisena voi olla Trumpille eduksi. Hänen on kuitenkin pidettävä päänsä kylmänä ja keskityttävä strategiaansa parantaakseen mahdollisuuksiaan presidenttikisassa.

Vaikka Trump voi voittaa presidentinvaalit vaikka saisi vähemmän ääniä kuin Harris, hän tarvitsee tukea ja äänestäjiä voittaakseen. Hänen on oltava varovainen ja harkittava liikkeensä tarkkaan, jos hän haluaa palata Valkoiseen taloon. Tulevat kuukaudet näyttävät, miten Trumpin kampanja etenee ja miten hän aikoo voittaa vaalit.