news-13082024-043711

Rantaradan junaliikenne oli häiriintynyt maanantain vastaisena yönä Helsingin ja Espoon välillä, mutta tilanne on nyt normalisoitunut. Fintrafficin rataliikennekeskus ilmoitti, että häiriö johtui järjestelmäviasta, joka vaikutti yhteen neljästä raiteesta Huopalahden ja Leppävaaran välillä. Tämän seurauksena E-junat peruttiin maanantaina ja joka toinen A-juna jouduttiin perumaan.

Onneksi tiistaina aamuyöstä rataliikennekeskus ilmoitti, että kaikki rantaradan raiteet ovat taas käytössä Huopalahden ja Leppävaaran välillä. Tämä tarkoittaa sitä, että junaliikenne palaa normaaliksi tiistaiaamuna ja matkustajat voivat jälleen liikkua sujuvasti junalla Helsingin ja Espoon välillä.

Vaikka häiriö aiheutti tilapäistä hankaluutta matkustajille, on tärkeää, että rataliikennekeskus pystyi korjaamaan ongelman nopeasti ja tehokkaasti. Junaliikenne on elintärkeä osa monien ihmisten päivittäistä arkea, ja siksi sen sujuvuuden varmistaminen on ensiarvoisen tärkeää.

Toivottavasti vastaavia häiriöitä ei enää tulevaisuudessa ilmene, ja matkustajat voivat luottaa siihen, että junaliikenne toimii mahdollisimman sujuvasti ja luotettavasti. Kiitos rataliikennekeskuksen ripeän toiminnan, matkustajat voivat jälleen nauttia vaivattomasta junamatkustamisesta Rantaradan varrella.