news-10082024-233125

Prinsessa Märtha Louise ja Durek Verrett:

Jätti häät: – Mautonta
Durek Verrett väittää joutuneensa rasistisen kohtelun kohteeksi kuninkaallisissa häissä Tanskassa.

Pian juhlitaan Geirangerissa, kun prinsessa Märtha Louise (52) ja Durek Verrett (49) vihdoin menevät naimisiin, ja sekä kotimaassa että kansainvälisesti odotetaan juhlien alkavan.

On odotettavissa, että useat kansainväliset tähdet saapuvat Norjaan osallistuakseen suureen päivään, ja podcastissa ”Stavrum & Eikeland” itseään julistava shamaani paljasti joitakin häiden yksityiskohtia.

Hän myös puhui häirinnästä ja rasismista, jota hän kertoo kokeneensa suhteensa aikana prinsessaan. Hän korostaa kuitenkin, että norjalainen kuninkaallinen perhe on kohdellut häntä hyvin.
– Olen ollut kuninkaallisissa häissä ja muissa kuninkaallisissa tilaisuuksissa, ja olen kokenut joitakin hyvin mauttomia asioita, mutta jätän ne siihen.

Verrett nostaa esiin erityisesti yhden tilanteen, joka tapahtui liittyen kuninkaallisiin häihin Tanskassa.
49-vuotiaan mukaan häiden vieraat tekivät hätkähdyttäviä kommentteja hänen perheestään ja orjuudesta.

– He sanoivat, että perheeni oli heikko ja kertoivat minulle, miten heidän perheensä oli vastuussa esi-isiemme orjuudesta, kertoo Verrett podcastissa.
Verrett korostaa, ettei kukaan Tanskan kuninkaallisesta perheestä ollut puhunut hänelle, mutta tapahtuman jälkeen pari poistui häistä välittömästi, Verrettin mukaan.

– Märtha tuli luokseni ja sanoin haluavani poistua tästä välittömästi, kertoo Verrett.

Nettavisen on esittänyt Verrettin lausunnot podcastista kuninkaallisen hovin viestintävastaavalle, Guri Varpelle, joka ei halua kommentoida asiaa.