news-18092024-081136

HBO on aloittanut virallisesti etsinnän seuraavaa Harrya, Ronia ja Hermineä.

Striimauspalvelu HBO on virallisesti aloittanut etsinnän seuraavia tähtiä, jotka näyttelevät Harry Potteria, Hermine Grangia ja Ronny Wilterseniä tulevassa TV-sarjassa, joka perustuu J.K. Rowlingin luomaan maailmaan.

Etsintä alkoi, kun virallinen Harry Potter -universumin Instagram-tili julkaisi ilmoituksen. ”Etsintä seuraavalle Harry Potterille, Ron Weasleylle ja Hermione Grangerille on käynnissä!”, luki kuvan alla.

Ilmoituksessa todettiin, että HBO etsii lapsia, jotka asuvat Isossa-Britanniassa ja Irlannissa. Heidän täytyy myös olla 9-11-vuotiaita huhtikuuhun 2025 mennessä. HBO korostaa myös monimuotoisuutta ja sisällyttämistä ilmoituksessaan.

Variety kirjoittaa myös, että lasten tulee lähettää kaksi lyhyttä videota itsestään, mukaan lukien lyhyt runo tai tarina. Sisällön ei tarvitse liittyä ”Harry Potteriin”.

Sarjan julkaisupäivää ei ole vielä vahvistettu, mutta Warner Bros. Discovery on aiemmin ilmoittanut panostavansa ensi-iltaan vuonna 2026.

Sovelluksen mukaan sarja kuvataan Isossa-Britanniassa vuosina 2025 ja 2026. Sarja koostuu seitsemästä tuotantokaudesta, joista jokainen perustuu Rowlingin kirjoihin. Francesca Gardiner, joka on aiemmin tuottanut sarjoja kuten ”Succession”, ”Killing Eve” ja ”His Dark Materials” HBO:lle, toimii sarjan luoja, käsikirjoittaja ja vastaava tuottaja.