news-15092024-071113

Jadon Sancho teki maagisen maalisyötön debyytissään Chelsea-paidassa, ja fanit ympäri maailman riemuitsivat hänen loistavasta suorituksestaan. Ottelussa Bournemouthia vastaan Chelsea voitti 1-0, ja Sancho oli eittämättä yksi ottelun suurimmista tähdistä.

Ensimmäisten minuuttien aikana ottelussa Chelsea kamppaili luodakseen selkeitä maalipaikkoja. Enzo Maresca teki rohkean valinnan vaihtaessaan Jadon Sanchon kentälle, ja tämä valinta osoittautui lopulta täydelliseksi ratkaisuksi. Sancho näytti heti debyyttinsä alusta alkaen, miksi hänet on tunnettu maailmanluokan taituruudestaan. Neljä minuuttia ennen ottelun loppua Sancho tarjoili upean syötön Christopher Nkunkulle, joka viimeisteli ottelun ainoan maalin.

Sancho ei kuitenkaan ollut ainoa keskustelunaihe ottelussa. Ottelussa jaettiin yhteensä 14 keltaista korttia, mikä on ennätys Premier League -ottelussa. Sekä Chelsea-manageri Enzo Maresca että Bournemouth-manageri Andoni Iraola saivat myös keltaiset kortit ottelun aikana. Ottelun jälkeen Iraola kommentoi tilannetta Sky Sportsille ja vältti suoran kritiikin tuomaria kohtaan.

Entinen Arsenal-hyökkääjä Alan Smith kehui Chelsean esitystä ottelussa ja erityisesti Jadon Sanchoa. Smith huomautti Sanchon terävyydestä, nälästä ja halusta palata takaisin huipulle. Jørgen Klem, Viaplayn kommentaattori, oli samoilla linjoilla ja kehui Sanchoa briljantiksi. Sancho todella näytti olevan elämänsä kunnossa Chelsea-debyytissään.

Vaikka Bournemouthilla oli tilaisuus siirtyä johtoon ottelun aikana rankkarista, Chelsean maalivahti Robert Sánchez torjui Evanilsonin yrityksen ja pelasti joukkueensa takaiskulta. Bournemouthin rekordihankinta, joka maksoi noin 40 miljoonaa puntaa, ei vieläkään onnistunut tekemään avausmaaliaan joukkueelleen.

Kaiken kaikkiaan ottelu oli täynnä jännitystä ja draamaa, ja Jadon Sancho nousi ansaitusti esiin yhtenä ottelun päähenkilöistä. Chelsea-fanit ympäri maailman odottavat innolla nähdä, mitä muuta Sancho voi tarjota joukkueelleen tulevissa otteluissa. Chelsea on vahvassa vireessä, ja Sancho näyttää olevan valmis tekemään suuria asioita joukkueen puolesta.