news-24082024-110814

Justin ja Hailey Bieber ovat saaneet vauvan

Justin Bieber julkaisi Instagramissa kuvan vauvan jalasta lauantain vastaisena yönä, jossa teksti toivotti tervetulleeksi Jack Blues Bieberin kotiin. Justin ja Hailey Bieber ovat vihdoin vanhempia. Pariskunta ilmoitti odottavansa lasta myös Instagramissa. Toukokuussa sekä Justin että Hailey Bieber julkaisivat useita videoita, joissa Hailey (27) poseerasi raskaana pitsihääpuvussa, kun artistimies Justin Bieber (30) kuvasi häntä. Kuvakaruselli näytti kulissien takana tapahtuvan valokuvauksen. Lapsi on parin ensimmäinen. Hailey Bieber on aiemmin sanonut, että hän on kyllästynyt huhuihin raskaudestaan.

”Ned recently, everyone was like, ’Oh my God, she’s pregnant.’ I’ve experienced it many times before,” Hailey said in an interview with GQ Hype. ”There’s something very depressing about it. Can’t I be bloated for a day without being pregnant?” She further emphasized: ”When the day comes that it’s actually true, then you – meaning you on the internet – will be the last to know.”

Vuonna 2022 aviopari vieraili Trondheimissa, ja alla olevasta videosta näkyy, miltä näytti, kun he tapasivat faninsa:
Lue myös: Hailey Bieber: – Ei enää supernärkeä perheen kanssa

Vinkkaa meille

Onko sinulla vinkkejä tähän aiheeseen?

Lähetä meille tietoja, kuvia tai videoita

Vinkkaa meille

Justin ja Hailey Bieberin ilmoitus vauvan saapumisesta on herättänyt paljon huomiota sosiaalisessa mediassa. Fanit ympäri maailmaa ovat jakaneet onnittelunsa ja hyvät toiveensa pariskunnalle uudesta perheenjäsenestä. Justin Bieberin faneille tämä uutinen oli odotettu ja iloinen yllätys, kun taas Hailey Bieberin fanit ovat innoissaan nähdä hänet äidin roolissa.

Hailey Bieberin raskausaika oli aihe, josta spekuloitiin paljon mediassa ennen virallista vahvistusta. Hailey on avautunut julkisuudessa siitä, miten raskausuutisten jatkuva spekulointi vaikutti häneen ja miten hän halusi suojella yksityiselämäänsä. Hän on myös puhunut avoimesti siitä, miten raskausuutiset voivat olla painostavia ja kuormittavia julkisuuden henkilöille.

Justin ja Hailey Bieberin perheenlisäys on tervetullut uutinen heidän faneilleen, jotka ovat seuranneet parin suhdetta tiiviisti. Pariskunnan rakkaustarina on ollut julkisuudessa paljon esillä, ja heidän avioliittonsa on herättänyt paljon kiinnostusta mediaa kohtaan. Justin ja Hailey ovat olleet avoimia suhteestaan ja jakaneet paljon yksityiskohtia elämästään sosiaalisessa mediassa.

Justin Bieberin ja Hailey Bieberin vauvan syntymä on herättänyt myös keskustelua siitä, miten julkkikset jakavat yksityiselämänsä julkisesti. Monet fanit ovat iloisia siitä, että pariskunta jakaa ilonhetkensä heidän kanssaan, kun taas toiset ovat huolissaan yksityisyyden puutteesta ja siitä, miten julkkikset altistavat lapsensa julkisuudelle. Justin ja Hailey ovat kuitenkin tehneet selväksi, että he haluavat suojella lastaan ja pitää perheen asiat yksityisinä.

Justin ja Hailey Bieberin vauva on herättänyt myös spekulaatioita nimestään. Jack Blues Bieber on herättänyt kiinnostusta fanien keskuudessa, ja moni on pohtinut nimen taustalla olevaa merkitystä. Nimi on herättänyt myös keskustelua siitä, miten julkkikset valitsevat lapsilleen nimiä ja miten nimi voi vaikuttaa lapsen elämään tulevaisuudessa.

Justin ja Hailey Bieberin perheenlisäys on tuonut iloa ja onnea heidän elämäänsä. Pariskunta on valmistautunut vanhemmuuteen huolellisesti ja he ovat innoissaan aloittamaan uuden luvun elämässään lapsen kanssa. Fanit ympäri maailmaa ovat jakaneet onnittelunsa ja tukevat paria heidän uudessa roolissaan vanhempina. Justin ja Hailey ovat kiitollisia tuestaan ja iloitsevat siitä, että voivat jakaa ilonsa faneilleen.

Justin ja Hailey Bieberin vauvan syntymä on tuonut paljon iloa ja onnea heidän elämäänsä. Pariskunta on valmistautunut vanhemmuuteen huolellisesti ja he ovat innoissaan aloittamaan uuden luvun elämässään lapsen kanssa. Fanit ympäri maailmaa ovat jakaneet onnittelunsa ja tukevat paria heidän uudessa roolissaan vanhempina. Justin ja Hailey ovat kiitollisia tuestaan ja iloitsevat siitä, että voivat jakaa ilonsa faneilleen.

Justin ja Hailey Bieberin vauvan syntymä on tuonut paljon iloa ja onnea heidän elämäänsä. Pariskunta on valmistautunut vanhemmuuteen huolellisesti ja he ovat innoissaan aloittamaan uuden luvun elämässään lapsen kanssa. Fanit ympäri maailmaa ovat jakaneet onnittelunsa ja tukevat paria heidän uudessa roolissaan vanhempina. Justin ja Hailey ovat kiitollisia tuestaan ja iloitsevat siitä, että voivat jakaa ilonsa faneilleen.